skip to Main Content
Revolution Slider Error: Slider with alias over-mij not found.
Maybe you mean: 'home' or 'vloeren' or 'gordijnen' or 'raamdecoratie' or 'contact'

Coachingstrajecten worden pas succesvol als de coach bij je past, dus ik stel me graag aan je voor.

Ik ben Anneke van Leeuwen. Geboren in 1965 in Drenthe en vanaf mijn vijfde levensjaar woon ik in de mooie provincie Utrecht. Momenteel woon ik met veel plezier in Amerongen waar ik ook een praktijk aan huis heb, ik ben getrouwd en heb twee zonen die alweer een aantal jaren op zichzelf wonen.

Waarom ik coach?

Als je me ontmoet zul je merken dat ik een creatief, enthousiast, toegankelijk en vrolijk persoon ben. Vaak wordt mij gezegd dat ik als coach rust uitstraal en dat ik goed kan luisteren.

In mijn werkende leven heb ik veel talenten van mezelf ontwikkeld, maar steeds bleef ik hangen in functies waarvan ik niet echt die mate van voldoening kreeg die ik belangrijk vind. Door jarenlange werkervaring en ondernemerschap kwam ik wel in aanraking met allerlei type mensen. Mensen boeien mij enorm en ik ben altijd benieuwd naar de beweegredenen achter het gedrag dat men vertoont. Waarom doen mensen zoals ze doen? Waarom is het zo lastig te veranderen? Allemaal vragen die soms moeilijk zijn om te doorgronden of te beantwoorden.

Uit ervaring weet ik dat een veilige werkomgeving een must is om tot je recht te komen in je functie. En authenticiteit nodig is om goede keuzes te maken, om balans en/of focus te creëren.

Elke levensfase, maar ook elke functie vraagt om daarbij passende kennis en vaardigheden. De kunst is deze in jezelf te herkennen, te ontwikkelen en toe te passen. Het is ook niet zo gek dat je hierbij soms hulp nodig hebt om alles in goede banen te leiden. Ik vind het bijzonder dat ik hiervan deel mag uitmaken, je mag helpen bij het vinden van antwoorden en geven van inzichten. Doordat ik me realiseerde dat dit is wat ik het liefste doe, vond ik mijn antwoord en was het een logische beslissing om als coach te gaan werken.

Tot op heden voelt dat als thuiskomen.

Kennis

De opleiding Volwassen-coach en Loopbaanprofessional heb ik gevolgd bij BGL & Partners. Dit zijn post-HBO geaccrediteerde opleidingen met SNRO Systeemaccreditatie. Tevens bezit ik een Europees erkend vakdiploma Coach Foundation (EQA).

Mijn kennis hou ik op peil door het volgen van erkende vakgerelateerde opleidingen.

Allerbeste Coaching is aangesloten bij de beroepsorganisatie NOBCO (lidnr. 31701) en NOLOC (lidnr. 8626).